Gezondheid

Waar kan ik je mee helpen?

Er is een nieuwe donorwet. In deze wet staat hoe het doneren van organen en weefsels in Nederland precies werkt. Steffie heeft een handig filmpje waarin ze uitleg geeft over de donorwet.


Hoe werkt orgaandonatie?

De dood is niet zo'n leuk onderwerp, maar het is wel belangrijk. Op deze site krijg je uitleg over de dood en de uitvaart, maar ook over hoe je met verdriet om kunt gaan.


Ga naar de site

Iedereen moet wel eens naar de huisarts toe. Steffie geeft je hiervoor tips op haar site.


Naar de huisarts met Steffie

Met deze app van het voedingscentrum kan je met je telefoon producten scannen in de winkel. Je leest wat er in zit en dan weet je of het product wat je wilt kopen gezond is!


Informatie over de app

Wat een mooi voorbeeld voor een woonvoorziening. Een menuboek waaruit cliënten kunnen kiezen wat ze bijvoorbeeld in het weekeinde of op een feestdag willen eten.


Menuboek

Vind jij het ook wel eens lastig te bepalen wat nou gezonde voeding is? Via deze link zie je leuke en gezonde receptkaarten met plaatjes die je helpen!


Klik hier voor de receptkaarten

Middin heeft een mooie app ontwikkelt over lief en lijf. Alles wat je wilt weten over je lichaam en seksuele voorlichting is er te vinden, met plaatjes, tekst en spelletjes.


Informatie over de app

Een handige site voor jou, begeleiders en je omgeving over diabetes. Met duidelijke uitleg en veel tips.


Klik hier voor de site

Weet jij wat alcohol en blowen met je doet? Weet goed wat wel en niet kan en bekijk deze site!


Klik hier voor de site

Alle informatie over jezelf en seksualiteit kan je vinden op deze duidelijke site. Voor, informatie, voorlichting en tips.


Klik hier voor de site

Weet jij hoe het beste pleisters kunt plakken? Kijk hier naar goede voorbeelden.


bekijk hier de kaart