Vaardigheden

Waar kan ik je mee helpen?

Misschien heb je de laatste maanden al weleens van de Wet zorg en dwang gehoord. Maar wat is dit nou eigenlijk? Steffie legt het je via deze link uit!


Klik op hier voor de uitleg

Heb je al een paar keer samen met iemand met het OV gereisd? En wil je het nu wel eens zelf gaan doen? De GoOV app kan je hierbij helpen.


Lees hier meer over de app

Op oefenen.nl kan je allerlei dingen leren. Je kan bijvoorbeeld oefenen met taal, rekenen en internetten. Neem vooral eens een kijkje.


Aan de slag

Hou je van sporten en bewegen, maar ben je moeilijk te been? Of zit je in een rolstoel? Deze app laat je zien waar je gemakkelijk kunt komen sporten. Veel plezier!


Lees hier meer over de app!

We moeten allemaal wel eens boodschappen doen. Met deze site kan je je lijstje maken met plaatjes. Alle producten zijn verdeeld, zodat het makkelijk is om een lijstje te maken.


Maak je boodschappenlijst!

In de natuur zijn veel leuke dingen te doen en te leren. Geniet van een mooie route door het bos, aan zee of langs de mooie bloemenvelden. Staatsbosbeheer heeft ook vaak activiteiten!


Kijk hier wat staatsbosbeheer voor leuks doet voor jou!

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen alleen of met elkaar! Op deze site kan je intypen wat je zoekt in je eigen omgeving. Heel veel plezier en geniet ervan samen.


Vind hier leuke uitjes

Een mooie site met veel informatie voor jou en je omgeving. Er zijn allerlei links naar mooie sites met handige informatie. Zelfs Plienplein staat er tussen!


Nieuwsgierig geworden, klik dan hier!

Daten is leuk maar soms ook ingewikkeld. Dan kan je wel wat hulp gebruiken! Download op deze site een handig boekje met tips en uitleg.


Tips bij daten

Recepten, uitleg en video's over lekker en makkelijk koken. Abonneer gratis op het youtubekanaal. Eet smakelijk!


Klik hier voor de kooksite

Maak jij graag gebruik van pictogrammen? Je kan er bijvoorbeeld je agenda mee verduidelijken! Ik weet een mooie site voor jou!


Klik hier voor een handige pictogrammensite